Werkzaamheden

De mogelijkheden zijn bij Keller Infra eindeloos, maar het doel is altijd hetzelfde: u ondersteunen bij uw civieltechnische project. En dat kan van alles zijn! Ervaren zijn wij in ieder geval op onderstaande gebieden.

Ontwerpen

Ontwerpen, dat kunnen we bij Keller Infra als geen ander. Stap één is uiteraard het nauwkeurig uitwerken van de projecteisen in een werkbaar en praktische ontwerp. Maar wij gaan verder dan alleen het verwerken van het aangeleverde programma van eisen. Tijdens het proces bekijken wij de eisen vanuit meerdere invalhoeken om zo het beste resultaat te kunnen bereiken.

Landmeten

Een landmeter is essentieel om een goed beeld te krijgen van een bestaande situatie of bij het uitzetten van een nieuwe situatie. Sinds de komst van de GPS stok kunnen bouwprojecten op de centimeter nauwkeurig uitgezet en ingemeten worden. Keller Infra heeft het juiste materiaal en de juiste kennis in huis om uw project in te meten.

Tekenwerk

Wanneer het ontwerp klaar is en de uitvoering van het werk start, gaat het tekenwerk ook een nieuwe fase in. Zo worden er aanpassingen of extra detaillering verlangd tijdens het werk, ook wel site-engineering genoemd. 

Foto 2

Machinebesturing of kraanmodellen

Maken de kranen van uw bedrijf gebruik van GPS? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zetten ontwerpen om naar een 3D model/DTM om daar vervolgens een machinebesturingsbestand van te maken. Dit is voor zowel een kraan als een shovel, zolang er maar een gps op zit. Dit doen wij voor o.a. Leica, Digplot, Topcon en Trimble.

Projectvoorbereiding

Wordt u gedurende projecten vaak overvallen door faalkosten die achteraf makkelijk voorkomen hadden kunnen worden door een betere voorbereiding? Dit kan voorkomen worden wanneer een onafhankelijke partij eens met een frisse blik naar uw projectplan kijkt. Keller Infra kan u daarbij helpen!

Elk project vraagt om precisie. Om een hoge kwaliteit te kunnen garanderen hanteren wij vier fasen in de projectvoorbereiding: vergunningen, plannen, duurzaamheid en uitwerking van de grondbalans.

Zonder zorgen aan de slag!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw situatie? Wij denken graag met je mee. Vraag een vrijblijvend gesprek aan.

Neem contact op

© Keller Infra 2023 | algemene voorwaarden