Waar wij voor staan? De praktijk op papier brengen. 

Wij zijn namelijk van mening dat projecten buiten beginnen en niet alleen vanachter een computerscherm. Tijdens diverse infraprojecten liepen wij in de uitvoering tegen hetzelfde probleem aan: bestekstekening die niet aansluiten op de praktijk. Het gevolg hiervan is dat opdrachtgever en opdrachtnemer gezamenlijk tegen meerdere problemen aanlopen. Dit kan anders, dachten wij.

Keller Infra is opgericht met de missie om de praktijk op tekening te zetten.

Kwaliteitsbewaking

Ons jonge team barst van de energie en durft een frisse blik te werpen op iedere uitdaging. Maar hoe zit dat dan met die ‘beperkte’ praktijk kennis? Geen zorgen. Ons team beschikt over een senior-adviseur met een bonk ervaring die tijdens het ontwerp proces meekijkt en zo nodig van advies voorziet. Zo bewaken wij onze doel en de kwaliteit.

Daarnaast gaan wij wanneer het project in uitvoering is naar buiten om in gesprek te gaan met de mannen die het werk daadwerkelijk uitvoeren. Deze feedback nemen wij mee tijdens het project en vervolgens naar het volgende project.

Vacatures

Lijkt het jou leuk om ook een plekje binnen het team van Keller Infra te bemachtigen? Schroom niet en neem contact met ons op. Voor talent is er altijd plek!

© Keller Infra 2023 | algemene voorwaarden