Project
voorbereiding

Word u gedurende projecten vaak overvallen door faalkosten die achteraf makkelijk voorkomen hadden kunnen worden door een betere voorbereiding? Dit kan voorkomen worden wanneer een onafhankelijke partij eens met een frisse blik naar uw projectplan kijkt. Keller Infra kan u daarbij helpen!

Elk project vraagt om precisie. Om een hoge kwaliteit te kunnen garanderen hanteren wij vier fasen in de projectvoorbereiding: vergunningen, plannen, duurzaamheid en uitwerking van de grondbalans.

Vergunningen

Plannen

Duurzaamheid

Uitwerking

Keller Infra

Vergunningen

Voordat het werk buiten aan de slag kan gaan moeten er altijd diverse vergunningen aangevraagd worden. Wij hebben hier ruime ervaring mee en kunnen dit traject voor u oppakken. Daarvoor maken wij ook de plannen en de daarbij behorende tekeningen om de vergunningsaanvragen af te ronden.

Plannen 

Voor aanvang van de start van het werk wil de opdrachtgever vaak diverse plannen ontvangen om inzicht te krijgen in de werkzaamheden en het tijdsverloop. Wij kunnen uw bedrijf hiermee ondersteunen door tijdsplanningen, BLVC, werk- en verkeersplannen op te stellen zodat u zeker weet dat uw project een goede start heeft.

Duurzaamheid

Heeft u voor uw opdrachtgever een berekening nodig van hoeveel CO2 of stikstof het project uitstoot?  Wij kunnen op basis van een planning en materiaalhoeveelheden deze berekening maken. Afgelopen jaren hebben wij een database opgebouwd met het werkelijke verbruik van diverse machines.

Grondbalansuitwerken

Grondbalans uitwerken

Om voorafgaand aan de werkzaamheden nauwkeurig te bepalen hoeveel m3 grond er ontgraven dient te worden of hoeveel zand er in de voorbelasting gereden moet worden kunnen wij een grondbalans maken. Eerst meten wij het maaiveld in en vervolgens werken wij deze uit met het ontgravingsmodel waarna de grondbalans gecreëerd wordt. In het rapport dat daaruit volgt staan de te ontgraven en/of de aan te vullen kuub weergegeven.

Uw project waarmaken

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw situatie? Wij denken graag met u mee. Vraag een vrijblijvend gesprek aan.

Laat uzelf inspireren door onze projecten

© Keller Infra 2023 | algemene voorwaarden