Ontdek onze projecten

Laat uzelf inspireren en ontdek wat wij in het verleden voor onze klanten hebben gedaan.

Foto 8B

Wickengaard

Dura Vermeer, 2022-2023
In opdracht van Dura Vermeer verzorgen wij het definitieve- en uitvoeringsontwerp van zowel de bovengrondse infra als ondergrondse infra.

Stad tussen de bomen

Dura Vermeer 2022-2023
In opdracht van Dura Vermeer nemen wij deel aan het bouwteam met de gemeente Haarlem. Keller Infra werkt hier de openbare ruimte uit in het definitieve- en het uitvoeringsontwerp.

Burgtenbuurt

Burgtenbuurt

Jos Scholman Infra 2021-2023
De reconstructie van de Burgtenbuurt in Alphen ad Rijn was een groot project waarbij in de hele wijk het bestaande riool werd verwijderd en hiervoor in de plaats een nieuw riool met meer capaciteit werd geplaats. Daarnaast werd de gehele wijk opgehoogd. Wij hebben gedurende dit project namens Jos Scholman Infra de projectcoördinatie verzorgd.

Stadshart Zoetermeer

Revisie Stadshart Zoetermeer

Bunnik Groep, 2022
In het stadshart van Zoetermeer heeft Bunnik Groep een reconstructie project uitgevoerd. Wij hebben na afronding van de werkzaamheden de revisietekeningen opgemaakt.

Inmeting N233

Inmeting N223

Versluys Groep, 2022
Een spoedklus voor Versluys & Zn BV aan de Rondweg Oost in Veenendaal. Hier hebben wij voordat de deklaag werd geasfalteerd de geïnjecteerde scheuren ingemeten en als revisietekening verwerkt.

Revisie Oudeweg Nootdorp

Revisie Oudeweg Nootdorp

Meersma holding B.V., 2022 
In opdracht de Meersma uit Pijnacker hebben wij inmetingen verricht en de revisietekeningen verzorgd voor de herstelwerkzaamheden aan de Oudeweg in Nootdorp.

Bennenkom

Revisie Bennekom

Van Hattum Infra, 2022
Van Hattum Infra uit Rhenen heeft in 2021 het project afkoppelplan Bennekom Oost gerealiseerd. Wij hebben na afronding van de werkzaamheden het straatwerk ingemeten en daar revisietekeningen van gemaakt.

Ook uw project realiseren?

Wij denken graag met u mee. Vraag een vrijblijvend gesprek aan en ontdek de mogelijkheden.

© Keller Infra 2023 | algemene voorwaarden